Blog

RC Helikopter Spirit 3+2 Kanal Turbo, IR

Ste si že od nekdaj želeli malo pozornosti? Potem je radijsko vodeni helikopter Spirit pravi za vas. S svojim novim žiroskopom ga je izredno lahko upravljati in prav gotovo boste deležni pozornosti med letenjem v pisarni ali domaèi dnevni sobi. 3 kanalni koaxialni helikopter Spirit ima tudi Turbo funkcijo, LED žaromet in lahko vendar robustno konstrukcijo iz umetnih mas, da vam oprosti tudi kakšen trd pristanek. Helikopter je RTR, se pravi, da je pripravljen za letenje. Infrardeèi daljinski upravljalnik z velikim dometom in integriranim polnilcem baterije helikopterja, je vse v enem, tako da lahko takoj priènete z letenjem. Spirit je namenjen predvsem zaèetnikom. Poudarki: Upogljivi rotorji Turbo funkcija Robustna šasija iz umetnih materialov Led luèka Zašèita motorja pri blokiranih rotorjih Funkcije: Naprej/nazaj Levo/desno Gor/dol   

Spirit Helikopter
Daljinski upravljanik z vgrajenim polnilcem baterije helikopterja
Baterija helikopterja
Navodila

 

Rotor Ø ~ 168 mm
Dolžina  ~ 200 mm
Višina  ~ 93 mm
Teža ~ 29,8 g RTF
Baterija  LiPo 3,7 V 120 mAh

 

Starost: 14+
OPOZORILO  Helikopter ni igraèa
Vsebuje litijevo baterijo. Obvezno upoštevajte navodila za uporabo!

 https://jamara-shop.com/Spirit-3-2Kanal-Heli-GyroTurbo-Licht-IR

Read more...

Prihaja Joie

Z veseljem vam sporočamo, da v našo spletno trgovino Eigrace.com in trgovino Eigrace.com v BTC-ju prihaja priznan Britanski proizvajalec otroških vozičkov, avtosedežev in opreme – Joie. Znamka Joie s svojimi produkti predstavlja odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

Nabor izdelkov bo na voljo v naši spletni trgovini (vsi izdelki) ter v trgovini Eigrace.com v BTC-ju v Ljubljani (od 20.7.2017 dalje, konec avgusta polna ponudba).

Za pokušino vam predstavljamo enega od ”paradnih konjev” znamke Joie – avtosedež Every Stage 4 v 1, ki je edini sedež, ki ga boste za svojega otroka potrebovali. Je prilagodljiv od rojstva pa do 36kg teže otroka.

Read more...