7 Wonders - Duel: Pantheon (dodatek)

7 Wonders – Duel: Pantheon (dodatek)

0 od 5

19,99  z vključenim DDV

Pantheon je razširitev za igro 7 Wonders: Duel. Razširitev vsebuje bogove in božanstva, ki jih snubite v prvi dobi, ter izkoriščate njihove moči v drugi in tretji.

Primerno za 2 igralca.

Čas igre cca 30 minut.

Primerno za 10+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5425016926017 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

7 Wonders – Duel: Pantheon (dodatek)

7 Wonders – Duel: Pantheon (dodatek) – V igri 7 Wonders Duel vsak igralec vodi civilizacijo in gradi stavbe ter čudesa sveta – mesto. Igra poteka 3 dobe, vsako odigrate s pripadajočim kupčkom kart, ki predstavljajo zgradbe. Med dobo imata igralca na voljo, da odigrata približno 10 kart. Z njimi zaslužita kovance, usposobita svojo vojsko, pripomoreta k znanstvenim odkritjem in razvijata mesto.

Zmagate lahko na 3 načine, da imate vojaško premoč, znanstveno premoč ali civilno. Prvi dve se zgodita kadarkoli med igro in igranje se takoj konča. Če pa do konca tretje dobe ni nihče zmagal v vojski ali znanstvenem področju, pa zmaga tisti z največ točkami.

Iz različnih mitologij zgradite Panteon. Moči bogov uporabite za to, da svojo civilizacijo pripeljete do vrha. Ta razširitev, za katero potrebujete osnovno igro 7 Wonders Duel, vam dovoli, da uporabite še ne videne moči. S ponudbami bogovom si lahko prislužite usluge ali pa izkusite njihov srd.

VSEBINA: igralna plošča, 23 kart 1. dobe, 23 kart 2. dobe, 20 kart 3.  dobe, 7 kart ceha, 12 kart čudes, 4 žetoni vojske, 10 žetonov napredka, figura konflikta, 31 kovancev, beležka, kratka navodila, navodila v slovenskem jeziku

Igrače

Distributer:

Pondva d.o.o.
Usnjarskka cesta 25
1241 Kamnik
veleprodaja@ponva.com