Avtosedež Joie Traver Shield – Dark Pewter

159,99 

Opis

Avtosedež za otroka od 9-36 kg. Skupina 1/2/3

Iz lupinice v otroški avtosedež Joie Traver Shield.

Avtosedež, ki se prilagaja starostnemu obdobju vašega otroka; to je popoln avtosedež za aktivne dojenčke, malčke in otroke vse do 12. leta starosti.

Priznana blagovna znamka Joie je oblikovala prilagodljiv in enostavno nastavljiv avtosedež Traver Shield za čas, ko naši mali zakladi prerastejo lupinico; Joie Traver Shield s patentom Grow Together™ omogoča 9 položajev po višini nastavljivega vzglavnika, z AutoAdjust™ pa ponuja prilagoditev globine sedeža s 3 nastavljivimi položaji.

Joie Traver Shield je avtosedež za starostno obdobje od 9. meseca do 12. leta starosti z inovativnim dodatkom SnugShield™; z varnostno pregrado, ki odlično absorbira udarce in zmanjšuje tveganje za poškodbe ob morebitnem trku.

Prilagodljiv avtosedež Joie Traver Shield raste skupaj z vašim malčkom in mu v vsakem starostnem obdobju ponuja varen in udoben prostor za čudovita in veselja polna družinska potovanja. Otroški avtosedež Joie Traver Shield je avtosedež z ISOSAFE konektorji, ki omogočajo enostavno namestitev na ISOFIX točke z eno roko.

Joie – uživajte v vsakodnevnih aktivnostih in neprecenljivih trenutkih z vašimi malčki, doma in na poti!

Model: C1701B
Velikost : Globina 40,9 cm x Širina 55,5 cm x Višina 85,4 cm
Teža : 6,74 kg
Uporaba Skupina 1/2/3, 9-36 kg
Certifikat : ECE R44/04