Črpalka za vodne balone in baloni eigrace

Črpalka za vodne balone in baloni

6,99  z vključenim DDV

Eddytoys

Primerno za starost: 3+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 8711252172293 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Črpalka za vodne balone in baloni

Črpalka za vodne balone in baloni – pridružite se zabavi na prostem s kompletom vodnih bomb in črpalko, ki vsebuje kar 100 balonov! Prihaja čas, da svoje poletne dni preživite ob vodnih bitkah in ustvarite nepozabne spomine.

S pomočjo črpalke lahko enostavno in hitro napolnite vodne bombe ter začnete nepozabno vodno vojno. Z 100 vodnimi baloni v kompletu se lahko pripravite na dolge ure zabave brez prekinitev. Ne glede na to, ali se odločite za eksplozivno bitko med prijatelji ali družinsko srečanje ob bazenu, vodne bombe bodo zagotovile vrhunsko zabavo za vse.

Vsaka črpalka za polnjenje je na voljo v različnih barvah, kar pomeni, da bo izbira barve presenečenje in dodatek k razburljivosti vaše igre. S tem dodatkom se igra še bolj razveseli in ustvarja edinstveno izkušnjo za vse udeležence.

Če se vaša vodna bitka razvije v pravo spektakularno dogodivščino in potrebujete več balonov, so na voljo kot dodatek k tej črpalki za vodne bombe, kar vam omogoča, da trajanje vaše vodne vojne podaljšate še dlje.

Zabavajte se in ustvarite nepozabne spomine na poletne dni s tem kompletom vodnih bomb in črpalko ter odkrijte užitke brezskrbnega poletja na prostem!

Izdelek je na voljo v rdeči, modri in oranžni barvi. Željeno barvo vpišite v opombe.

Proizvajalec: Eddy Toys
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.