Dirkalna steza Magic Traxx Dinozavri - 108 delov

Dirkalna steza Magic Traxx Dinozavri – 108 delov

24,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Dirkalna steza Magic Traxx Dinozavri – 108 delov

Dirkalna steza Magic Traxx Dinozavri – 108 delov – Odlična dirkalna steza za dečke in deklice.

Oblikujete jo lahko po lastnih zamislih, je upogljiva, prilagodljiva in hkrati stabilna. Posamezne elemente proge preprosto kliknete skupaj in prilagojena in individualno obarvana dirkalna steza je pripravljena.

Gugalna vrata, velik most, dva dinozavra in drevesa kot dodatki ustvarjajo odlično vzdušje pri igranju v kombinaciji s safari avtomobilom. Inovativni sistem priključkov Magic Traxx spodbuja otrokovo ustvarjalnost, spretnost, vizualno zaznavanje, motorične sposobnosti in koordinacijo rok in oči. Avto, ki je vključen v obseg dobave, je odporen na trke in robusten.

Dele proge je mogoče celo sestaviti v “hrčkovo kolo”, nato pa se avtomobilček kotali po sobi – odlična zabava. Ima tudi osvetlitev LED, ki ustvarja res odlične učinke, zlasti v temi. Naj gre za dolgo ravnino, serpentine ali hitre spuste, na prostem ali v zaprtih prostorih – z Magic Traxxom so vse možnosti odprte. Vse komplete Magic Traxx je mogoče med seboj kombinirati in razširiti.

Obseg dobave:
1 x avtomobilček
1 x nihajna vrata
1 x odrivna steza
1 x most
2 x dinozavra
2 x ravna proga s fiksnimi tirnicami
4 x drevesa
96 x elementov proge

Potrebna dodatna oprema: 2 x baterije AA 1,5 V Mignon

Proizvajalec: AMEWI Trade e.K.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Dirkalna steza Magic Traxx Dinozavri - 108 delovOPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.