Disney Mini Miška na glasbeni luni

Disney Mini Miška na glasbeni luni

29,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Opis

Disney Mini Miška na glasbeni luni

Disney Mini Miška na glasbeni luni je čarobna plišasta igrača, ustvarjena posebej za dojenčke, ki prinaša nežnost, svetlobo in glasbo v otroško sobo. Ta čudovita igrača prihaja v rožnati barvi, ki je tako pomirjujoča kot tudi privlačna za dojenčkove oči.

S svojim prijaznim nasmehom in mehko teksturo je Mini Miška nežen in ljubeč sopotnik za vašega dojenčka. Postavljen na glasbeno luno, ta plišasti lik prinaša element magičnosti v otroško okolje. Ko potegnete za ročaj, se zasliši nežna uspavanka, ki pomirja dojenčka in ga uspava v miren spanec.

Ena najbolj edinstvenih lastnosti te plišaste igrače je njen sposobnost, da sveti v temi. Svetleče lastnosti omogočajo dojenčku, da se počuti varnega in udobnega tudi v temnih nočeh. S tem se ustvarja pomirjujoča atmosfera, ki spodbuja sprostitev in mir.

Plišasta igrača je zasnovana s premišljenostjo in skrbjo za otrokov razvoj ter dobro počutje. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za dojenčkovo kožo, in je enostavna za čiščenje, kar olajša vzdrževanje higiene.

Ta plišasta igrača je odlično darilo za novorojenčke ali dojenčke ob kakršnikoli posebni priložnosti, saj združuje lepoto, funkcionalnost in varnost v enem izdelku. Mini Miška na glasbeni luni bo prinesla neizmerno radost in udobje v otroško sobo ter postala dragocen del dojenčkovega vsakdana.

Velikost: 20 x 16 x 9 cm
Material: poliester

Proizvajalec: Simba, poreklo Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.