Dreameez punčka - potovanje
Dreameez punčka - potovanje

Dreameez punčka – potovanje

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 884978810287 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Dreameez punčka – potovanje

Dreameez punčka – potovanje – Odkrijte čar potovalne zabave s punčko Dreameez potovalni set!

Ta čudovita punčka je popolna spremljevalka za vse mlade raziskovalce, saj je trendovsko oblečena in pripravljena na nepozabno pustolovščino. Z njo bodo otroci razvijali kreativnost in občutek za modo.

Potovalni set vključuje vse, kar je potrebno za popolno potovalno izkušnjo: kovček za shranjevanje, potni list, zemljevid, fotoaparat, telefon, trendi torbico, krtačo za lase, bidon za vodo, letalsko karto in kamero.

Preverite vse izdelke iz naše Dreameez kolekcije!

Naše punčke so skrbno oblikovane, ki bodo vašim malčkom zagotovile neskončne ure zabave. Z raznoliko paleto likov vsak s svojo edinstveno osebnostjo in zgodbo. Vaš otrok bo lahko ustvaril lasten čarobni svet.

Pri Dreameez razumemo ključno vlogo igre pri otrokovem razvoju. Naše punčke spodbujajo domišljijsko igro, ki pomaga razvijati ustvarjalnost, reševanje problemov in socialne veščine. So popolno darilo za rojstne dneve, praznike ali katerokoli posebno priložnost!

Ponosno predstavljamo “Funville Dreameez” – izjemno kakovost in pozornost do podrobnosti sta naše vodilo. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj kot z Dreameez?

Velikost punčke: 30 cm

Proizvajalec: Funville


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.