Dreameez set mini punčk - več motivov

Dreameez set mini punčk – več motivov

31,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 884978810454 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Dreameez set mini punčk – več motivov

Dreameez set mini punčk – več motivov – Dreameez sanjski komplet.

Pripravite se na nepozabno čarobno potovanje s tem izjemnim setom, ki vsebuje 10 očarljivih miniaturnih lutk. Vsaka izmed njih predstavlja edinstven lik, ki vas bo popeljal v čarobni svet pravljic.

V tem čudovitem kompletu Dreameez set punčk mini boste odkrili čarobnost z drobnimi vilami, prelepo princeso in bleščečo morsko deklico.

Preverite vse izdelke iz naše Dreameez kolekcije!

Naše punčke so skrbno oblikovane, ki bodo vašim malčkom zagotovile neskončne ure zabave. Z raznoliko paleto likov vsak s svojo edinstveno osebnostjo in zgodbo. Vaš otrok bo lahko ustvaril lasten čarobni svet.

Pri Dreameez razumemo ključno vlogo igre pri otrokovem razvoju. Naše punčke spodbujajo domišljijsko igro, ki pomaga razvijati ustvarjalnost, reševanje problemov in socialne veščine. So popolno darilo za rojstne dneve, praznike ali katerokoli posebno priložnost!

Ponosno predstavljamo “Funville Dreameez” – izjemno kakovost in pozornost do podrobnosti sta naše vodilo. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj kot z Dreameez?

Velikost punčke: 12 cm

Proizvajalec: Funville


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.