Družabna igra Azul Čokoladni Mojster
Družabna igra Azul Čokoladni Mojster

Družabna igra Azul Čokoladni Mojster

0 od 5

48,99  z vključenim DDV

Igralcev : 2-4
Čas igranja : 30-45 min
Starost : 8 +

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 826956641100 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Družabna igra Azul Čokoladni Mojster

Družabna igra Azul Čokoladni Mojster – enaka igra kot družabna igra Azul, vendar s povsem novim izgledom vključno z novo različico Specialna ponudba čokoladnice! Čokoladnica Azul je posvečena fantastičnemu delu vseh igralcev Azula, ki so že okrasili Kraljevo palačo.

V igri Azul igralci izmenično izbirajo barvne ploščice od dobaviteljev na svojo igralno ploščo. V nadaljevanju kroga igralci zbirajo točke glede na to, kako so postavili ploščice za okrasitev palače. Dodatne točke se dobijo za posebne vzorce in zaključene komplete; zapravljene zaloge škodijo igralčevemu rezultatu. Zmaga igralec, ki ima na koncu igre največ točk.

Azul Čokoladni Mojster: Na začetku vsakega kroga je treba na te plošče položiti ploščice. Ena stran tovarn je prazna in pri uporabi te strani se igra odvija popolnoma enako kot igra Azul. Na drugi strani vsake tovarniške ploščice je poseben učinek, ki tako ali drugače spremeni igro in tako popestri običajno igro. Poleg tega so ploščice oblikovane tako, da so videti kot čokoladice in druge dobrote, čeprav so enako neužitne kot ploščice v izvirni igri.

Azul Master Chocolatier je izboljšana različica igre AZUL in predstavlja pravo poslastico za sladkosnede abstraktnih družinskih iger.

VSEBINA: 100 ploščic, 4 žetoni za točkovanje, 4 igralne plošče, 9 dvostranskih razstavnih pladnjev, 1 bombažna vrečka, 1 žeton prvega igralca, slovenska izdaja, slovenska pravila

Igrače

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Distributer:

Ponva d.o.o.