Družabna igra Grad duhov

Družabna igra Grad duhov

0 od 5

22,99  z vključenim DDV

Starost: 6+ let

Za 2 – 6 igralcev

Čas igranja: 25-40 min

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4897095340380 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Družabna igra Grad duhov

Družabna igra Grad duhov – Kot raziskovalca paranormalnih pojavov te najamejo, da raziščeš legendo o GRADU DUHOV, v katerem straši. Preveriti moraš, ali je legenda resnična in posneti vse nenavadne reči v gradu. Težava je le ena … da vse iz legende drži!

Ko ste se prebili na vrh stopnišča, ste pomotoma iz desetletnega sna prebudili hudobnega duha Grofa Groznega. In odločen je, da se vam bo maščeval in vas za vekomaj ujel v svojem gradu!

Ne boste se vsi rešili, zato tekmujte po stopnišču navzdol in skozi sobe polne pasti, da čim prej zapustite grad. Pazi, da ne ostaneš zadaj!

Bodi prvi igralec, ki svojega raziskovalca paranormalnih pojavov spravi in strašnega GRADU DUHOV.

Vsebina: 1 duh, ki sveti v temi, 1 kovinska krogla, 1 past stopnišča, 1 past knjižne police, 1 past portreta, 1 sekira s pastjo nestabilnih tal, 1 streha stolpa, 1 element za razvrščanje krogle, 1 nadstropje, 1 stolp, 2 steni, 1 škatla / igralna plošča, 8 figuric, 1 kocka, navodila za igranje v slovenskem jeziku

Starost: 8+ let
Za 2 – 6 igralcev
Čas igranja: 25-40 minut

Proizvajalec: Ooba, izdelano na Kitajskem


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.