Družabna igra Izvleci korenček eigrace

Družabna igra Izvleci korenček

15,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905991006275 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Družabna igra Izvleci korenček

Družabna igra Izvleci korenček je izjemno zasvojljiva arkadna igra, ki je bila ustvarjena za otroke, ki imajo radi razburljive izzive in uživajo v tekmovanju s soigralci ali pa se preizkušajo sami.

V tej barviti in zabavni igri lahko vaš otrok uživa v interaktivnih funkcijah in odlični zabavi. Osrednji element je kopica s korenčki, ki ne ustvarja le zabavne glasbe in utripajočih luči, temveč služi kot kulisa za zajčka, ki se skriva v njej in je pripravljen skočiti ven.

Za začetek igre igralci zavrtijo številčnico, ki določa število korenčkov, ki jih je treba izvleči v enem poskusu. Nato vsak tekmovalec previdno poskuša potegniti korenček iz kupa in se pri tem izogniti sprožitvi zajčkovega strelnega mehanizma. V tem trenutku napetost doseže vrhunec, saj se lahko zajčkov strel sproži kadarkoli!

Če igralcu uspe izogniti se strelu, lahko varno položi korenček v svojo skledo. Če pa zajec odloči skočiti, igra dobi novo dimenzijo! Igralec mora biti dovolj spreten, da zajca ujame v letu, s čimer dobi točke in zmaga v krogu.

Igra Potegni ven korenje ni le odlična zabava, ki razvija otrokove ročne spretnosti in motorično koordinacijo, temveč ga uči tudi potrpežljivosti, strategije in refleksov. To je nepozabna pustolovščina, ki napolni hišo s smehom in veseljem!

Komplet vsebuje:

  • Zajčka
  • Korenčkovo polje
  • 12x korenček
  • Ščitnik
  • 4x košare

Velikost paketa: 26,5 cm x 19,5 cm x 12,5 cm

Primerno za otroke, starejše od 5 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.