Družabna igra Love Letter eigrace

Družabna igra Love Letter

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 10+ let
Število igralcev: 2-6
Čas igranja: 20 min

Love Letter je preprosta, a globoko strateška igra, ki ponuja veliko zabave v kratkem času. Zaradi hitrega tempa in enostavnih pravil je odlična izbira za družabne večere, igranje s prijatelji ali družino

Opis

Družabna igra Love Letter

Družabna igra Love Letter je hitra in strateška družabna igra, kjer igralci tekmujejo za srce princese. Z igro, ki združuje preprosta pravila in globoko strateško igro, je Love Letter postala priljubljena izbira za družabne večere in igranje na poti.

V Love Letter igralci tekmujejo, kdo bo svojo ljubezensko pismo dostavil princesi, medtem ko preprečujejo ostalim igralcem, da bi storili enako. Vsak igralec začne z eno karto v roki, na začetku vsake poteze pa potegne dodatno karto in nato eno od teh dveh kart odigra. Vsaka karta predstavlja lik v igri s posebnimi sposobnostmi, ki vplivajo na igro. Igralci poskušajo ostati v igri in eliminirati druge igralce, pri tem pa uporabiti sposobnosti svojih kart, da pridobijo prednost.

Lastnosti igre:

  • Število igralcev: 2-6
  • Čas igranja: Približno 20 minut
  • Starost: 10 let in več
  • Komponente: 16 kart, 13 žetonov naklonjenosti, pravila igre, vrečka za shranjevanje

Kako igrati:

  1. Priprava: Premešajte 16 kart in vsaki igralcu razdelite eno karto. Ena karta je odstranjena iz igre, ne da bi jo kdo videl (razen v igri z dvema igralcema, kjer so odstranjene tri karte).
  2. Potek igre: Igra poteka v krogih. Na svoji potezi igralec potegne eno karto iz kupa in nato eno od dveh kart v roki odigra. Vsaka karta ima posebne sposobnosti, ki jih je treba izvesti takoj po odigranju. Cilj je, da igralec obdrži najvišjo karto do konca kroga ali da ostane zadnji igralec v igri.
  3. Konec kroga: Krog se konča, ko so vse karte iz kupa potegnjene, ali ko je le en igralec še v igri. Ta igralec prejme žeton naklonjenosti.
  4. Zmaga: Igra se nadaljuje, dokler en igralec ne zbere določenega števila žetonov naklonjenosti (odvisno od števila igralcev).

Igra ima priložena slovenska navodila.

Izdal: Z-Man Games


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.