EICHHORN Lesena igra tetris eigrace

EICHHORN Lesena igra tetris

8,99  z vključenim DDV

lesene igrače

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4003046005844 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

EICHHORN Lesena igra tetris

EICHHORN Lesena igra Tetris je izjemna družabna igra, ki se odlikuje po svoji edinstveni zasnovi in izjemni zabavi. Ta igra, ki je kot nalašč za enega igralca, ponuja 20 različnih likov, izdelanih iz naravnega lesa, kar zagotavlja izjemno estetsko doživetje in trajnostnost izdelka. Namenjena je otrokom, starejšim od 4 let, ki želijo razvijati svoje spretnosti in ustvarjalnost.

Z uporabo petih različnih oblik, ki skupaj tvorijo 21 kosov, igra Tetris omogoča ustvarjanje številnih geometrijskih oblik, kar prinaša raznolikost in izziv igre. Sestavljanje teh oblik spodbuja kreativnost, prostorsko razumevanje in razvoj motoričnih spretnosti pri otrocih, hkrati pa zagotavlja varno in trajno igralno izkušnjo.

Z 21 različnimi liki igra Tetris ponuja izjemno široko paleto možnosti, ki omogočajo otrokom, da izrazijo svojo domišljijo in se preizkusijo v različnih kombinacijah oblikovanja. Igra je prilagojena igralcem različnih starosti, saj lahko tako mlajši kot starejši otroci uživajo v izzivih sestavljanja in raziskovanja geometrijskih oblik.

EICHHORN Lesena igra Tetris je izjemno kakovostna otroška igrača, ki ne le spodbuja razvojne vidike otrokovega uma in telesa, ampak tudi zagotavlja ure in ure zabave in učenja. S svojo privlačno zasnovo in trajnostjo je ta igrača odlična naložba v otrokov razvoj in veselje.

Proizvajalec: Eichhorn
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.