Eichhorn Leseni gradniki 75 kosov

Eichhorn Leseni gradniki 75 kosov

13,99  z vključenim DDV

Buy Eichhorn Hammering Bench online | Eichhorn

Primerno za starost: 1+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4051902002001 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Eichhorn Leseni gradniki 75 kosov

Eichhorn Leseni gradniki 75 kosov je izdelek, ki predstavlja kakovostno igračo za otroke, namenjeno spodbujanju njihovega ustvarjalnega in motoričnega razvoja. Ta komplet vključuje 75 kosov lesene gradnje, ki omogočajo otrokom, da ustvarijo različne strukture, domišljijske svetove in modele. Vsak kos je natančno oblikovan in poliran, da zagotavlja varno igralno izkušnjo.

Eichhorn je priznano podjetje, znano po svojih visokokakovostnih lesnih izdelkih, ki so trpežni in varni za otroke. Leseni gradniki so klasična igrača, ki spodbuja otroško kreativnost, prostorsko razumevanje in ročne spretnosti. Z uporabo teh gradnikov otroci lahko zgradijo različne stavbe, mostove, avtomobile, živali in še veliko več, kar spodbuja njihovo domišljijo in razvija problem reševanje spretnosti.

Ta komplet je primeren za otroke različnih starosti in lahko služi kot odlično darilo ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi ali prazniki. Poleg tega je lesena gradnja okolju prijazna in trajnostna igrača, ki spodbuja tudi zavestnost o naravi in trajnostnem razvoju. Eichhorn Leseni gradniki so tako idealen dodatek k otroškim igralnim kompletom, ki bo zagotovo navdušil tako otroke kot tudi njihove starše.

Primerno za starost: 1+ let

Proizvajalec: Eichhorn
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.