EverEarth Lesena račka z jajčkom

EverEarth Lesena račka z jajčkom

17,99  z vključenim DDV

Ever Earth | Traditional German Toys Online | Wooden Toys for Kids

Primerno za 1+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6923619409375 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

EverEarth Lesena račka z jajčkom

EverEarth Lesena račka z jajčkom je primerna za otroke starejše od enega leta.

Lesena račka EverEarth je odlična igrača za malčke, ki so ravno shodili. Ne samo, da zagotovi ure in ure zabave, temveč vašega malčka uči o živalih in različnih oblikah ter pripomore k razvoju ravnotežnih in vlečnih spretnosti.

  • Dimenzije: 18 x 9.6 x 6.3 cm
  • Teža: 0,47 kg

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificiranega bukovega lesa po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Prepoznavanje oblik

Prepoznavanje različnih oblik, ki obstajajo, ne širi le otrokovega znanja o oblikah, temveč pomaga razvijati tudi njegove fine motorične spretnosti in orientacijo v prostoru.

Telesni razvoj in groba motorika

Pomembni mejniki v telesnem razvoju otroka se pripetijo v njegovih najzgodnejših letih, zato je  urjenje grobih motoričnih sposobnosti izrednega pomena.

Odkrivanje sveta

Igrača spodbuja naravni občutek začudenja in osuplosti, ki ju otrok čuti ob takem načinu igre. Uči, da je lahko učenje zabavno!

Uvoznik v EU: Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.