Evi Love punčka Fantasy Princess

Evi Love punčka Fantasy Princess

8,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4006592089726 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Evi Love punčka Fantasy Princess

Evi Love punčka Fantasy Princess je čarobna igrača, ki bo očarala vsako malo deklico. Ta čudovita punčka meri 12 cm in je popolna spremljevalka za otroško domišljijo. Njena posebnost je v tem, da je oblečena v čarobno princeskino obleko, kar bo pričaralo pravljično vzdušje v otroški sobi.

Evi Love punčka je okrašena s številnimi podrobnostmi, ki jo naredijo edinstveno. Najbolj opazen element je figura samoroga, ki jo nosi s seboj. Ta dodatek prinaša dodatno mero magičnosti in fantazijskega sveta v igro. Samorog simbolizira čarobnost, edinstvenost in domišljijo, kar bo zagotovo navdušilo male ljubiteljice pravljičnih bitij.

Punčka je izdelana iz kakovostnih materialov, ki so varni za otroke, in je primerna za igro tako doma kot na poti. Njena priročna velikost omogoča, da jo otrok lahko vzame s seboj kamor koli gre.

Z Evi Love punčko Fantasy Princess bo vsaka mala deklica lahko ustvarila svoje pravljične zgodbe, polne čarovnije in pustolovščin. Ta očarljiva punčka bo nedvomno postala nepogrešljiv del otroške igre in prinašala neskončno zabave ter spodbujala razvoj domišljije in ustvarjalnosti.

Velikost punčke: 12 cm

Proizvajalec: Simba


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.