FLEXIQ Takamachi eigrace

FLEXIQ Takamachi

13,99  z vključenim DDV

logo

Primerno za starost: 5+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5430003112069 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

FLEXIQ Takamachi

FLEXIQ Takamachi je kompaktna igra s kockami, ki kljub preprosti zasnovi predstavlja izziv za vaše spretnosti zaznavanja.

Kako Igrati:

 1. Trenirajte Svoje Spretnosti: Igra Takamachi vam bo pomagala izboljšati vaše spretnosti zaznavanja in hitrost reakcije.
 2. Kaj Vam Najbolj Pade V Oči? Ali opazite obliko ali barvo? Bodite prvi, ki pravilno opazi, katera oblika ali barva se pojavi najpogosteje.
 3. Zmagajte z “Takamachi”: Če opazite 2 enaki obliki iste barve, takoj zakličite “TAKAMACHI” in osvojite trenutno rundo!

Kako Igrati:

 • Razdelite 12 kock enakomerno med igralce.
 • Vsi igralci hkrati vrzite kocke in poskusite biti prvi, ki opazi obliko ali barvo, ki se pojavi najpogosteje. Pokličite svoj odgovor in obrnite peščeno uro!
 • Drugi igralci imajo nato 10 sekund, da preverijo, ali lahko najdejo obliko ali barvo, ki se pojavi pogosteje.
 • Zmagovalca kroga lahko odstrani eno svojo kocko iz igre. Igra se nadaljuje, dokler igralec ne odpravi vseh svojih kock.

Koristi:

 • Hitrost Zaznavanja: Ali ste prvi, ki opazi nekaj? Ta igra trenira vaše spretnosti opazovanja, kar vam bo koristilo tudi v vsakdanjem življenju.
 • Hitrost Reakcije: Kako hitro reagirate na nepričakovane situacije? Bodite hitri kot strela, da pravilno ocenite svoje možnosti in prvi odgovorite bodisi z besedami ali dejanji.

Splošne Informacije:

 • Število igralcev: 2 – 4
 • Trajanje igre: Odvisno od števila igralcev, običajno 10-15 minut
 • Priporočena starost: 5+

“Takamachi” je odlična igra za vso družino ali prijatelje, ki želijo izboljšati svoje zaznavne veščine in se obenem zabavati. Bodite prvi, ki se znebi vseh svojih kock, in osvojite igro v tej dinamični in razburljivi igri!

Proizvajalec: FlexiQ


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.