Gamegenic Marvel Game Mat - Hulk eigrace

Gamegenic Marvel Game Mat – Hulk

20,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 4251715410844 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Gamegenic Marvel Game Mat – Hulk

Gamegenic Marvel Game Mat – Hulk – Ta ekskluzivna igralna podloga je popoln dodatek za vse strastne oboževalce Marvela, še posebej za ljubitelje mogočnega Hulka.

Lastnosti izdelka:

  • Velikost: 61 x 35 cm
  • Debelina: 2 mm, za udobno igralno izkušnjo
  • Material: Naravna guma
  • Površina: Ultra-fina in barvno tiskana
  • Hrbtna stran: Nedrseča

Podrobnosti:

  1. Ekskluzivna umetnost: Uživajte v osupljivi in unikatni umetniški podobi Hulka, ki je bila razvita posebej za to igralno podlogo. Centrirana grafika zagotavlja, da vas nič ne bo motilo med igranjem.
  2. Udobna oblika: Z debelino 2 mm je podloga mehko oblazinjena, kar nudi prijetno igralno izkušnjo in varuje vaše karte pred umazanimi površinami ali praskami. Ultra-fina površina zagotavlja gladko premikanje kart in dodatkov.
  3. Varna uporaba: Hrbtna stran podloge je izdelana iz nedrsečega materiala, ki zagotavlja, da podloga ostane na mestu tudi med najbolj intenzivnimi igrami. Naravna guma zagotavlja dolgo življenjsko dobo in stabilnost.
  4. Univerzalna uporabnost: Gamegenic Marvel Game Mat – Hulk je idealna za široko paleto iger, vključno z Marvel Champions, TCG-ji, LCG-ji in drugimi namiznimi igrami. Poleg tega je odlična tudi za vašo domačo pisalno mizo, kjer prinaša dodatno udobje in estetski videz.
  5. Za vse oboževalce Marvela: Ne glede na to, ali ste dolgoletni oboževalec Hulka ali pa šele vstopate v svet Marvela, bo ta podloga prinesla dodatno vrednost vaši zbirki in igralni izkušnji.

Gamegenic Marvel Game Mat združuje funkcionalnost in estetiko v enem vrhunskem izdelku. S svojo ekskluzivno umetnostjo, udobno oblazinjeno površino in nedrsečim hrbtom je ta igralna podloga popoln dodatek za vsakega igralca in oboževalca Marvela. Zaščitite svoje karte in dodatke ter nadgradite svojo igralno izkušnjo s to osupljivo igralno podlogo.

Proizvajalec: Gamegenic


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.