Grafična tabla za risanje - moder ptiček eigrace

Grafična tabla za risanje – moder ptiček

8,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905991003779 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Grafična tabla za risanje – moder ptiček

Grafična tabla za risanje – moder ptiček predstavlja izjemno igračo, ki vodi otroke v svet ustvarjalnosti in neskončnih možnosti. Poleg zagotavljanja neskončne zabave ta čudovita tabla na okolju prijazen način spodbuja razvoj umetniških in kognitivnih sposobnosti vaših malčkov.

Otroci lahko prosto izražajo svojo domišljijo z risanjem, slikanjem in pisanjem na površino tablice brez uporabe papirja ali drugih materialov. Tako ne le varčujete z okoljem, temveč otroke že od zgodnjega otroštva učite skrbeti za okolje.

Zaradi lahke zasnove tabličnega računalnika je uporaba preprosta tudi za najmanjše roke, prikupen motiv ptice pa spodbuja nadaljnje raziskovanje in igro. Otroci se lahko zabavajo ob ustvarjanju različnih slik, črk ali prvih besed ter hkrati razvijajo ročne spretnosti in ustvarjalnost.

Največja privlačnost za otroke je možnost takojšnjega brisanja narisanih vzorcev – preprosto pritisnete gumb na vrhu tablice in celotno delo izgine, pripravljena je čista površina za nove navdihe in ideje.

Grafična tabla ni le odlična igrača, temveč tudi orodje, ki podpira otrokov razvoj na različnih področjih, od umetniškega do kognitivnega. Je tudi odlična ideja za darilo, ki bo prinesla veselje in izobraževanje hkrati.

Dimenzije tablice: 31 cm x 19 cm x 0,5 cm
Dimenzije embalaže: 31,5 cm x 20 cm x 0,5 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem