HAPE Eksperimentalni komplet DeLuxe eigrace
HAPE Eksperimentalni komplet DeLuxe modeli

HAPE Eksperimentalni komplet DeLuxe

49,99  z vključenim DDV

hape logo

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 6943478029064 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

HAPE Eksperimentalni komplet DeLuxe

HAPE Eksperimentalni komplet DeLuxe – zdaj lahko razširite svoje razumevanje fizike in tehnike z našim izjemnim kompletom! Ta komplet je več kot le igrača – je vstopnica v svet odkrivanja in ustvarjanja, ki spodbuja domišljijo in učenje skozi zabavo.

S preprostimi, a učinkovitimi orodji lahko otroci ustvarjajo in raziskujejo različne koncepte fizike in inženirstva. Z množico kosov za gradnjo, ki vključujejo škripce, propelerje in celo LED-luči, lahko otroci izvajajo eksperimente, raziskujejo koncepte gibanja, svetlobe in energije ter ustvarjajo svoje edinstvene naprave.

Komplet vključuje tudi sedem navdihujočih projektov, ki nudijo izhodišča in ideje za ustvarjanje. Otroci lahko sledijo navodilom ali pa uporabijo svojo ustvarjalnost, da razvijejo lastne projekte in izboljšajo svoje tehnične spretnosti.

Poleg tega je ta komplet združljiv z drugimi kompleti Junior Inventor, kar pomeni, da se ustvarjalne možnosti razširijo in raznolikost projektov poveča. Edina omejitev je resnično le otrokova ustvarjalnost!

Ta komplet je primeren za otroke, stare 4 leta in več, saj spodbuja eksperimentiranje, odkrivanje in učenje skozi igro. Z izjemno kombinacijo zabave in izobraževanja ta komplet postavlja temelje za razvoj otrokovega razumevanja znanosti in tehnologije ter spodbuja radovednost za raziskovanje sveta okoli nas.

Proizvajalec: Hape
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.