Hape raglja - leseno glasbilo eigrace

Hape raglja – leseno glasbilo

3,99  z vključenim DDV

hape logo

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 6943478006973 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Hape raglja – leseno glasbilo

Hape raglja – leseno glasbilo – je čudovito otroško glasbilo, ki navdušuje tako otroke kot tudi starše s svojo izjemno enostavnostjo in prijetno glasbo. Ta glasbilo je posebej oblikovano za najmlajše, saj ne ustvarja premočnega hrupa, kar omogoča varno in prijetno glasbeno izkušnjo za otroke stare 18 mesecev in več.

Izdelana iz kakovostnega lesa in obarvana z vodnimi barvami je ta raglja popolnoma prilagojena otroškim potrebam. Njena kompaktna velikost, ki znaša 13,1 cm x 13 cm x 3,5 cm, je idealna za majhne roke, kar omogoča otrokom enostavno držanje in upravljanje ter spodbuja njihovo fino motoriko.

Glasbene sposobnosti se pri otrocih razvijajo skozi igro in eksperimentiranje s takšnimi glasbili. Raglja omogoča otrokom, da odkrivajo ritmične zvoke in se zabavajo ob ustvarjanju lastne glasbe. To je odličen način, kako spodbuditi otrokov interes za glasbo in razvijati njihov posluh že v zgodnjih letih.

Poleg tega je uporaba naravnih materialov, kot je les in vodne barve, varna za otroke, saj ne vsebuje škodljivih snovi. Starši lahko z lahkoto zaupajo v varnost in trajnost tega glasbila, hkrati pa spodbujajo otrokovo kreativnost in glasbeni razvoj.

Lesena raglja je tako več kot le glasbilo; je orodje, ki omogoča otrokom izražanje, raziskovanje zvokov ter razvoj glasbenih veščin, pri čemer je varnost in zabava združena v popolnem ravnovesju. To glasbilo je nepogrešljiv del otroških igrač, ki spodbuja ustvarjalnost in zabavo ter hkrati spodbuja razvoj otrokovih glasbenih talentov.

Proizvajalec: Hape
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.