Igrača kavni avtomat s paro

Igrača kavni avtomat s paro

24,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Igrača kavni avtomat s paro

Igrača kavni avtomat s paro – Kavni avtomat je bil izdelan s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, da bi vašemu otroku zagotovil nepozabno in realistično izkušnjo. Rezervoar za vodo, pristni gumbi, vsak element je bil skrbno zasnovan, da bi bila zabava čim bolj resnična.

Za začetek razburljive baristične pustolovščine preprosto obrnite gumb v položaj ON. Nato začne aparat za espresso delovati, vaš otrok pa bo lahko slišal zvoke aparata za espresso in zvok tekoče vode, kar doda realističnost in vas še bolj vključi v zabavo.

Poleg tega je naš aparat za kavo opremljen s premično šobo za penjenje mleka, iz katere izhaja para, in rdečo diodo, ki sveti med “penjenjem” mleka, kar igri doda še več privlačnosti in realizma.

Zaradi vsega tega naš igračasti aparat za kavo ni le igrača, temveč tudi orodje za razvijanje otrokove domišljije, ustvarjalnosti in ročnih spretnosti.

Kavni avtomat se napaja s 3x 1,5V baterijami AA, ki niso vključene v komplet.

Dimenzije aparata: 23 cm x 20,5 cm x 17 cm

Velikost pakiranja: 27 cm x 21 cm x 20 cm

Aparat ima certifikat CE in je skladen s standardom EN71. Namenjen otrokom, starejšim od 3 let


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.