Igrača pralni stroj rdeč

Igrača pralni stroj rdeč

15,99  z vključenim DDV

Primerno za: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 725272011690 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Igrača pralni stroj rdeč

Igrača pralni stroj rdeč – Igrače, ki posnemajo prave gospodinjske aparate, so fantastična darila za otroke, ki vedno radi pomagajo staršem pri gospodinjskih opravilih. Otroci se z igračami, ki so različice resničnih izdelkov, učijo odgovornosti s posnemanjem odraslih. Pomagale bodo vključiti otroke v gospodinjska opravila in jim pomagale razumeti, da hišna opravila niso kazen, temveč nuja in včasih celo užitek. Ta fenomenalni pralni stroj bo fantastičen dodatek k zbirki otroških igrač, zlasti za otroke, ki se radi igrajo v hiši. Tako bodo morali bolj skrbeti za svoja oblačila in biti odgovorni zanje.

Pralni stroj ima belo ploščo s štirimi gumbi in osvetljen programator, ki označuje posebne načine pranja oblačil. Prvi gumb je za samodejni način, drugi za polnjenje vode v notranjost, tretji za vrtenje in zadnji za sušenje oblačil. Spremljajo jih zvoki, ki posnemajo prave zvoke posameznega načina. Na stranski strani plošče je izvlečni predal, v katerega lahko vstavite pralno sredstvo.

Boben pralnega stroja je obdan s sivim okvirjem in ima trikotni gumb, ki pomaga odpreti vrata. Ko v boben položite oblačila za punčke in medvedke ter nastavite program, se boben začne vrteti – hitrost je odvisna od načina. Prozorna vrata omogočajo vpogled v notranjost in opazovanje procesa pranja – po tem igrača začne piskati, kar pomeni, da so oblačila čista in suha.

Igračo napajajo 3 baterije AA 1,5 V, ki niso priložene v kompletu. Igrača je v celoti izdelana iz visokokakovostne testirane plastike. Zasnova pralnega stroja nima ostrih elementov ali robov, kar zagotavlja varno uporabo igrače. Ima certifikat o skladnosti CE, njena proizvodnja pa je v skladu s standardom EN 71. Pralni stroj je pakiran v estetski škatli z odprtim oknom, ki je odlično in reprezentativno darilo za vsakega otroka.

Velikost pralnega stroja: 16,5 cm x 22 cm x 10,5 cm

Velikost embalaže: 24 cm x 27 cm x 13,5 cm

 

Igrače

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Uvoznik v EU