Igrača punčka s kočijo in konjem 4747

Igrača punčka s kočijo in konjem

Igrača punčka s kočijo in konjem 4747

0 out of 5

25,99  z vključenim DDV

Starost : 3+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 4747 Kategorija: Oznaka:

Opis

Igrača punčka s kočijo in konjem

Lutka s kočijo in konjem

Predstavljeni komplet bo uresničil sanje vsakega dekleta! V velikem paketu so neverjetni elementi: beli konj z grivo, kočija in čudovita lutka. Za ta komplet je značilen privlačen dizajn in barve ter funkcionalnost – konj ima dolgo grivo, ki jo je mogoče česati, kočija pa je opremljena z vrtljivimi kolesi in številnimi okraski.

Lutka, ki je v kompletu, je vitka in visoka, oblečena v elegantno obleko  – modri steznik in krilo sta okrašena s svetlečimi elementi, kar daje vtis, da je naša lutka videti kot prava princesa. Lepa obleka ni vse – junakinja ima roza, izvlečne uhane in bele čevlje. Njeni dolgi, svetli lasje so povlečeni nazaj v pletenico, na vrhu glave pa je tiara v obliki krone.

Čudovita kočija v kombinaciji s konjem je videti naravnost iz pravljice. Vozilo je nameščeno na štirih premičnih kolesih, vleče ga bel konj, okrašen z modrim, gumijastim pasom, ki ga je mogoče enostavno pritrditi na voz. Sprednja kolesa vozila so manjša od zadnjih koles, kar igrači še doda realizem. Ob straneh kočije so prosojne luči, ki ji dajo veličino.

Senzacionalni komplet bo odlično dopolnilo različnim igram – deklica se lahko z njim igra tako sama kot s starši ali prijatelji in pri tem igra zanimive vloge. Vsi elementi kompleta so izdelani iz certificiranega, varnega materiala. Konstrukcija igrače je brez ostrih elementov, kar bistveno izboljša udobje uporabe. Igrača ima CE certifikat, proizvodnja je v skladu s standardom EN 71. Komplet je zapakiran v estetsko škatlo s prozorno stekleno ohišje, zaradi česar je odlična ideja za darilo za vsako deklico, starejšo od 3 let.

Velikost paketa:
56 cm x 30 cm x 20 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače

 

You've just added this product to the cart: