Igrača tovornjak kipper 1 16 eigrace

Igrača tovornjak kipper 1:16

15,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5905214975821 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Igrača tovornjak kipper 1:16

Igrača tovornjak kipper 1:16

Malo gradnje v otroški sobi, zakaj pa ne ? Prevračalnik je eden od gradbenih strojev, ki ne sme manjkati na gradbišču. Prevoz materiala ali odpadkov med deli je zelo pomemben. To je pravi izziv za male gradbenike in ljubitelje težke gradbene opreme. Igranje z njim bo vplivalo na otrokovo domišljijo in ustvarjalnost ter sposobnosti logičnega razmišljanja. Tovornjak kiper, ki ga malček pogosto vidi na cestah ali gradbiščih, vzbudi njegovo zanimanje.

Avtomobil je opremljen s premično prikolico, ki jo je mogoče dvigniti in spustiti. Zaradi njegove mobilnosti ga lahko vaš otrok uporabi za nalaganje manjših igrač in jih nato odvrže drugam. Zvočne in svetlobne funkcije prispevajo k realističnosti, zato se lahko prestavite v svet gradbeništva.

Vozilo ima frikcijski pogon na zadnjo os s potiskanjem in vlečenjem, samo potisnite na zadnji del, spustite naprej in uživajte v hitrosti. Če želite dvigniti prikolico, pritisnite oranžni gumb na prikolici, dolga roka bo imela večji doseg. Če jo želite vrniti v prejšnje stanje, pritisnite za palico.

Materiali, uporabljeni za izdelavo, so zelo kakovostni, kar pozitivno prispeva k trajnosti in kakovosti igrače.

Dimenzije tovornjaka:24 cm x 10 cm x 11 cm.
Dimenzije embalaže igrače:33 cm x 18 cm x 13,5 cm.

Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Igračo poganjajo baterije (3x AG13), ki so priložene igrači. Komplet je zapakiran v zelo lepo barvito škatlo, ki je kot nalašč za darilo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače