Igrača tovornjak s cisterno eigrace

Igrača tovornjak s cisterno

15,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5905214974039 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Igrača tovornjak s cisterno

Igrača tovornjak s cisterno

Dirkalniki, terenska vozila in tovornjaki za prevoz dragocenega blaga so tisto, kar pravi ljubitelj dveh ali štirih koles najbolj potrebuje! Predstavljamo tovornjak cisterno, ki dejansko prevaža gorivo.

Cisterna ima vodni top, ki strelja vodo! To omogoča cisterna, ki je nameščena na začetku prikolice vozila. Po odklopu vtiča in napolnitvi rezervoarja z vodo .

Vaš mali pomočnik je pripravljen na akcijo! S pritiskom na gumb na vrhu rezervoarja lahko vidite, kako voda začne curljati! Pomaga vam lahko pri zalivanju rož ali morda pri umivanju pločnika.

Avtomobil ima na vrhu kabine gumbe. Opozorilni petelini na vrhu dajejo informacije o premikanju. Celoten tovornjak je modre barve z belimi elementi. Cisterna ima pogon na zadnjo os s frikcijskim potiskanjem, samo potisnite na zadnji del, spustite naprej in uživajte v hitrosti.

Materiali, uporabljeni za izdelavo, so zelo kakovostni, kar pozitivno vpliva na vzdržljivost in kakovost igrače.

Dimenzije cisterne:24 cm x 8 cm x 13 cm.
Dimenzije embalaže:33 cm x 18 cm x 14 cm.

Avto poganjajo tri baterije AG13 (priložene). Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Komplet ima certifikat CE in je skladen s standardom EN 71. Pakiran je v kartonski škatli s prozornim okencem, zato je idealen za darila.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrače