Igralna konzola Tetris - rumena

Igralna konzola Tetris – rumena

4,99  z vključenim DDV

LEAN Toys

Primerno za starost: 5+ let

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5904204753135 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Igralna konzola Tetris – rumena

Igralna konzola Tetris – rumena je primerna za otroke starejše od petih let.

Tetris je ena izmed najbolj priljubljenih iger za treniranje uma. Naloga je obrniti bloke različnih oblik na način, ki jim omogoča, da so razporejeni na plošči tako, da zapolnijo celotno vrstico. Izpolnjena vrstica izgine in ostane prostor za druge elemente – dokler ni prazna na zaslonu. Med igro je mogoče preveriti, kateri blok bo naslednji, zahvaljujoč temu ima uporabnik možnost analitično razmisliti, kakšna naj bo njegova naslednja poteza. Z vsako izbrisano vrstico se hitrost igre poveča in figure hitreje padajo.

Elektronska igra je sestavljena iz zaslona in belih gumbov, ki so odgovorni za funkcije igre. Z njimi lahko začnemo in ustavimo igro, izklopimo zvoke ali ponastavimo ploščo, tako da lahko začnemo urejati bloke iz nič. Drugi gumbi se uporabljajo za navigacijo med igro, pa tudi za vrtenje blokov. Različica elektronske igre z velikim zaslonom bo polepšala čas tako otroka kot odraslega. Odlično bo med odmorom med pouki, pa tudi na avtobusu ali doma med sproščanjem.

Igrača je v skladu s standardom EN 71, po priporočilih proizvajalca pa je priporočljiva za vse otroke, starejše od 5 let. Če želite uporabljati vse funkcije igrače, morate vstaviti dve bateriji AA 1,5 V, ki nista vključeni v komplet. Žepna elektronska igra Tetris je pakirana v okrasno kartonsko škatlo.

Velikost izdelka: 14 cm x 7 cm x 2 cm

Velikost pakiranja: 14,5 cm x 7,5 cm x 2,5 cm

Igrače

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Uvoznik v EU : F.H. LEAN, Oświatowa 44, 42-400 Zawiercie, Poljska