Inteligentni plastelin sončni blišč 8594164760051

Inteligentni plastelin sončni blišč 8594164760051

11,99 

Šifra: 8594164760051 Kategoriji: ,
  • Opis

Opis

Prebudite se v novo jutro s sončnim plastelinom, ki se s toploto vaših rok ali skodelico jutranjega čaja prelije iz oranžne v toplo rumeno barvo.

Za kakšen plastelin pa pravzaprav gre?

Inteligentni plastelin je posebna masa z nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi – lahko ga gnetete, oblikujete, trgate kot papir, razbijete kot steklo in iz njega naredite okroglo skokico, ki se bo odbijala nekaj metrov visoko.

Namenjen je ustvarjalni igri, saj iz njega lahko oblikujete različne podobice, mešate različne barve med seboj, izvajate fizikalne poskuse in še in še. Hkrati pa je tudi odličen antistresen in terapevtski pripomoček, saj je prijeten na otip in deluje stimulativno, ko ga gnetete v rokah.

Inteligentni plastelin nima nobenega neprijetnega vonja, nikoli se ne izsuši in ne pušča madežev na površinah ali rokah. Plastelin je povsem varen, saj ne vsebuje nobenih toksičnih ali alergenih snovi (ne vsebuje lateksa, glutena ali ftalatov). Je ameriški proizvod, certificiran po ASTM F963 in EU standardih EN 71 del 1, 2 in 3, ki veljajo za varne igrače. Ni pa primeren za otroke mlajše od treh let.

Kaj moram še vedeti?

Inteligentni plastelin se ne razume najbolje s tkaninami. Če ga predolgo pustite na kavču, tepihu, oblekah in podobnih rečeh, se nanje prilepi. Še posebej vam odsvetujemo, da ga shranjujete v žepu ali pa z njim zaspite v postelji.