LEGO City Avtopralnica 60362

LEGO City Avtopralnica 60362

21,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 6+ let

Število kock: 243

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5702017415017 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

LEGO City Avtopralnica 60362

LEGO City Avtopralnica 60362 – Čiščenje avtomobilov je otročje zabavno s kompletom LEGO City avtopralnica (60362) 6+, ki vsebuje vrtljive krtače za pranje, premične ventilatorje za sušenje, razpršilnik za milo, črpalko za pnevmatike in igračo avtomobil. Dodajte le mini figurici voznika in oskrbnika ter kanček domišljije, da se boste lahko več ur zabavali.

Interaktivna navodila povečajo zabavo pri gradnji – Ta komplet 6+ vključuje enostaven tiskan vodnik in 3D navodila po korakih v aplikaciji LEGO Builder. Tu lahko otroci med gradnjo približujejo in obračajo modele ter si jih predstavljajo z vseh zornih kotov. Aplikacija jim omogoča tudi spremljanje procesa gradnje ter raziskovanje in shranjevanje virtualnih igralnih kompletov.

Naj bo vsak dan zabaven! Kompleti LEGO City so opremljeni z realističnimi strukturami, kul vozili in navdihujočimi liki za igro brez meja. Otroci lahko svobodno izražajo svojo ustvarjalnost skozi domišljijske zgodbe in pustolovščine, ki prikazujejo resnično življenje na zabaven in razburljiv način.

Število kock: 243

Proizvajalec: LEGO System A/S, komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.