-10%
LEGO City Bolnišnica 60330

LEGO City Bolnišnica 60330

0 od 5

89,99  z vključenim DDV

Starost: 7+

Št. kock: 816

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5702017161600 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO City Bolnišnica 60330

LEGO City Bolnišnica 60330 je primerna za otroke starejše od 7 let.

Ta igralni set je poln navdihujočih funkcij za domišljijsko igro, vključno z recepcijo z otroško igralnico, porodniškim oddelkom, straniščem in sobo za magnetno resonanco. Komplet vključuje tudi reševalno vozilo in reševalni helikopter ter prihaja s cestnimi ploščami za povezavo z drugimi kompleti LEGO, poleg tega pa vsebuje 12 minifiguric, vključno s 4 liki iz televizijske serije LEGO City Adventures.

Tiskana in digitalna navodila za sestavljanje – Ta gradbeni set LEGO vključuje tiskana navodila za gradnjo po korakih in interaktivna digitalna navodila za gradnjo za otroke, stare 7 let in več. Ta intuitivni digitalni vodnik, ki je na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Gradbena navodila za pametne telefone in tablične računalnike, ima super orodja za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo, da si med gradnjo vsak model predstavijo z vseh zornih kotov.

Ustvarjalni svet LEGO City – Igralni kompleti LEGO City postavljajo otroke v središče dogajanja z bogatimi zgradbami, kul vozili in navdihujočimi liki za neskončne ure domišljijske zabave.

Število kock: 816

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark