LEGO City Dirkalni avto 60322

LEGO City Dirkalni avto 60322

9,99  z vključenim DDV

Starost: 4+

Št. kock: 46

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5702017117102 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

LEGO City Dirkalni avto 60322

LEGO City Dirkalni avto 60322 je primeren za otroke starejše od 4 let.

Predstavite otrokom svet zabave in navdušenja s tem igralnim kompletom, ki vsebuje avtomobil v slogu F1 ter orodje in pokal za zmagovalca. Dodajte minifigurici mehanika in dirkača za ure razburljivih dirkaških pustolovščin!

Gradbena zabava za dečke in deklice od 4. leta starosti naprej – Ta gradbeni set za igrače 4+ vključuje slikovni tiskani vodič za gradnjo in element LEGO Starter Brick – vnaprej oblikovano podlago, iz katere lahko začnete graditi. Prav tako dobite digitalna navodila za gradnjo, ki so na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone in tablične računalnike. Ta neverjeten interaktivni vodnik otrokom omogoča, da med gradnjo povečajo, obračajo in vizualizirajo dokončani model z vseh zornih kotov.

Igralni kompleti LEGO City Great Vehicles postavljajo otroke v središče dogajanja s super igračami, ki domišljijsko igro prestavijo v najvišjo prestavo. Otroci lahko raziskujejo vse vrste kopenskih, zračnih in vodnih vozil ter se igrajo zabavne scenarije, ki na razburljiv način prikazujejo resnično življenje.

Število kock: 46

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark