-10%
LEGO City Gasilska brigada 60321

LEGO City Gasilska brigada 60321

0 od 5

89,99  z vključenim DDV

Starost: 7+

Št. kock: 766

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5702017161525 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO City Gasilska brigada 60321

LEGO City Gasilska brigada 60321 je primerna za otroke starejše od 7 let.

Ta igralni set je poln navdiha za domišljijsko igro. Vključuje tovarno sardel na treh ravneh z zložljivimi plameni LEGO in kadjo s “skrivno omako” ter gasilsko vozilo in prikolico, ki izstreljujeta vodne elemente, gasilsko motorno kolo in pickup gasilskega poveljnika. Dodajte figuro mačke ter 7 minifiguric, vključno z 2 televizijskima likoma LEGO City, in naj se igra začne!

Tiskana in digitalna navodila za sestavljanje – Ta komplet vključuje tiskana navodila za sestavljanje in interaktivna digitalna navodila za sestavljanje. Intuitivni digitalni vodnik, ki je na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Gradbena navodila za pametne telefone in tablične računalnike, ima neverjetna orodja za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo, da si med gradnjo vsak model predstavijo z vseh zornih kotov.

Ustvarjalna igra za otroke – Z igralnimi kompleti LEGO City so otroci v središču dogajanja, saj imajo bogate zgradbe, realistična vozila in vznemirljive like, ki spodbujajo domišljijsko igro na podlagi scenarijev iz resničnega življenja.

Število kock: 766

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark