LEGO City Gasilski helikopter 60318

LEGO City Gasilski helikopter 60318

9,99  z vključenim DDV

Starost: 4+

Št. kock: 53

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 5702017161020 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

LEGO City Gasilski helikopter 60318

LEGO City Gasilski helikopter 60318 je primerna za otroke starejše od 4 let.

Mlajšim otrokom predstavite razburljivi svet LEGO® City z igralnim kompletom, ki vsebuje helikopter s predalom za shranjevanje in vrtljivimi rotorji ter minifigurici gasilca in prodajalca hotdogov. Dodajte le še smetnjak, LEGO plamene in zažgan hotdog za ure domišljijske igre.

Natisnjena in digitalna navodila za sestavljanje – Ta komplet 4+ je opremljen s slikovnim tiskanim navodilom za sestavljanje in elementom LEGO Starter Brick – vnaprej pripravljeno podlago, iz katere lahko začnete sestavljati helikopter. Poleg tega otroci dobijo interaktivni digitalni vodnik, ki jim med gradnjo omogoča povečavo, vrtenje in vizualizacijo končnega modela z vseh zornih kotov. Na voljo je v brezplačni aplikaciji LEGO Gradbena navodila za pametne telefone in tablične računalnike.

Raziskovanje sveta skozi igro – Igralni kompleti LEGO City so opremljeni s funkcionalno bogatimi zgradbami, realističnimi vozili in zabavnimi liki, ki pri otrocih spodbujajo odprto domišljijsko igro vlog, ki temelji na vsakdanjih junakih in resničnih dogodkih.

Število kock: 53

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark