LEGO City Gokarti in dirkalci eigrace

LEGO City Gokarti in dirkalci

9,99  z vključenim DDV

 

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5702017566733 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

LEGO City Gokarti in dirkalci

LEGO City Gokarti in dirkalci (60400) ponuja nepozabno izkušnjo za ljubitelje dirkalnih avtomobilov, ki so stari 5 let ali več. Ta vozni komplet bo navdušil male dirkače, saj jim omogoča izbiro med dvema minifigurama voznikov ter izvedbo razburljivih dirk med oranžnim in turkiznim mini gokartom.

Zabavno darilo za otroke, ta igralni komplet je opremljen z natisnjenimi navodili za sestavljanje, ki so jih enostavno slediti, ter digitalnimi navodili v aplikaciji LEGO Builder. S pomočjo intuitivnega orodja za sestavljanje v aplikaciji lahko otroci povečajo in zavrtijo modele v 3D-pogledu, kar jim omogoča ogled sestavljanja z vseh strani. Aplikacija ne omogoča le sledenja napredku, temveč tudi raziskovanje in shranjevanje navidezno-resničnih kompletov.

Otroci, ki odraščajo obkroženi z osupljivimi vozili in stroji, bodo navdušeni nad realističnimi modeli in zabavnimi liki, ki jih prinašajo kompleti LEGO City. Ti kompleti spodbujajo domišljijsko igro brez meja, omogočajo raziskovanje sveta vozil in strojev ter ustvarjajo nepozabne trenutke zabave za male ustvarjalce.

Število kock: 243

Proizvajalec: LEGO System A/S
komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.