LEGO City Gradbeni cestni valjar eigrace

LEGO City Gradbeni cestni valjar

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let

Število kock: 78

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5702017566740 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

LEGO City Gradbeni cestni valjar

Dobrodošli v svetu najkulskejšega valjarja v mestu! LEGO City Gradbeni cestni valjar (60401) je nepogrešljiv za vse ljubitelje tovornjakov in gradbenih vozil, saj se ponaša z ogromnimi pnevmatikami in bleščečim vrtljivim valjem. Ta igrača je pravi mali mestni junak, ki ga odlikujejo tudi opozorilna luč in kabina za minifiguro voznika, kar še dodatno poudari realističnost gradbene izkušnje.

Za otroke, stare 5 let ali več, je ta gradbeni cestni valjar ne le vir zabave, ampak tudi izjemna spodbuda za ustvarjalnost in domišljijo. Igračo je mogoče odlično kombinirati s podobnimi igračami iz raznolike palete LEGO City (ki so na voljo ločeno), kar omogoča ustvarjanje lastnega mestnega gradbišča.

Cestni valjar ni samo igrača za igro, ampak prinaša tudi izpolnjujočo sestavljalsko izkušnjo. Otroci bodo uživali v sestavljanju ob pomoči natisnjenih navodil, ki so jih enostavno slediti. Poleg tega so na voljo tudi digitalna navodila v aplikaciji LEGO Builder, kjer intuitivno orodje omogoča otrokom, da povečajo, zavrtijo komplete v 3D-pogledu in si ogledajo modele z vseh strani med sestavljanjem.

Otroci, ki odraščajo v svetu osupljivih vozil in strojev, bodo z navdušenjem raziskovali realistične modele in zabavne like. Kompleti, kot je Gradbeni cestni valjar, odpirajo vrata domišljijske igre brez meja, omogočajo raziskovanje in ustvarjanje nepozabnih gradbenih podvigov za male ustvarjalce.

Število kock: 78

Proizvajalec: LEGO System A/S
Komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.