-20%
LEGO City Reševalna postaja na plaži 60328

LEGO City Reševalna postaja na plaži 60328

0 od 5

23,99  z vključenim DDV

Starost: 5+

Št. kock: 211

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5702017161587 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO City Reševalna postaja na plaži 60328

LEGO City Reševalna postaja na plaži 60328 je primerna za otroke starejše od 5 let.

Sončni dnevi niso nikoli daleč z igralnim kompletom, ki vsebuje dvonadstropno stavbo s kontrolno sobo in veliko opreme za reševalce iz vode, vključno s super štirikolesnikom. Otroci dobijo tudi barvit voziček za sladoled in prizorišče na plaži s cestno ploščo za povezavo z drugimi igralnimi kompleti LEGO. Dodajte le še gnezdečo želvo, rakovico in 4 minifigurice za ure domišljijske igre.

Digitalna navodila za sestavljanje za otroke od 5. leta starosti – Ta gradbena igrača LEGO vključuje natisnjena in interaktivna digitalna navodila za gradnjo. Intuitivni digitalni vodnik, ki je na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone in tablične računalnike, je opremljen z neverjetnimi orodji za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo, da si modele med gradnjo ogledajo z vseh zornih kotov.

Otroci se učijo, medtem ko se igrajo – Igralni kompleti LEGO City so opremljeni s stavbami z bogatimi funkcijami, kul vozili in zabavnimi liki. Otroci spoznavajo svet okoli sebe prek zgodb in scenarijev, ki prikazujejo resnično življenje na zabaven in razburljiv način.

Število kock: 211

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark