-10%
LEGO City Šolski dan 60329

LEGO City Šolski dan 60329

0 od 5

53,99  z vključenim DDV

Starost: 6+

Št. kock: 433

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5702017161594 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO City Šolski dan 60329

LEGO City Šolski dan 60329 je primeren za otroke starejše od 6 let.

S tem igralnim kompletom, ki vsebuje 2 učilnici in dvorišče s plezalno steno in skakalnico ter igračkama šolskega avtobusa in kolesa, vas čakajo vznemirljive šolske dogodivščine. Cestne plošče s prehodom za pešce in kolesarsko stezo lahko uporabite tudi za povezavo z drugimi kompleti LEGO, s 7 minifigurami, vključno z 2 likoma iz televizijske serije LEGO City Adventures, pa je na voljo veliko navdiha za domišljijsko igro.

Zabava pri sestavljanju in igranju za otroke od 6. leta dalje – Ta gradbeni set LEGO vključuje tiskani vodnik za sestavljanje po korakih in interaktivna digitalna navodila za sestavljanje. Digitalni vodnik, ki je na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone in tablične računalnike, vsebuje intuitivna orodja za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo, da si med gradnjo vsak model ogledajo z vseh zornih kotov.

Svet domišljijske igre – Igralni kompleti LEGO City postavljajo otroke v središče dogajanja s podrobnimi strukturami, realističnimi vozili in navdihujočimi liki, ki spodbujajo odprto igro na podlagi scenarijev iz resničnega življenja.

Število kock: 433

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark