LEGO City Tovornjak za mešanje cementa 60325

LEGO City Tovornjak za mešanje cementa 60325

19,99  z vključenim DDV

Starost: 4+

Št. kock: 85

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5702017161556 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

LEGO City Tovornjak za mešanje cementa 60325

LEGO City Tovornjak za mešanje cementa 60325 je primeren za otroke starejše od 4 let.

S tovornjakom za mešanje cementa spodbudite otroško domišljijo. To gradbeno vozilo z odpirajočo se voznikovo kabino in vrtljivim mešalnim bobnom je opremljeno z igračo kladivom, samokolnico in znakom za delo na cesti. Dodajte samo 2 minifigurici delavcev in si privoščite ure ustvarjalne igre.

Zasnovan za dečke in deklice, stare 4 leta in več – Ta igralni komplet otrokom omogoča začetno gradnjo s predhodno oblikovanim podvozjem Starter Brick, iz katerega lahko začnejo graditi, s slikovnim vodnikom za gradnjo po korakih in interaktivnimi digitalnimi navodili za gradnjo. Digitalni vodnik, ki je na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone in tablične računalnike, je opremljen z intuitivnimi orodji za povečavo in obračanje, ki otrokom omogočajo vizualizacijo končnega modela med gradnjo.

Raziskovanje sveta skozi igro – Otroci odraščajo obkroženi z neverjetnimi vozili in stroji, z gradbenimi kompleti LEGO City Velika vozila pa jih lahko raziskujejo od blizu, z realističnimi modeli in zabavnimi liki, ki spodbujajo odprto in domišljijsko igro.

Število kock: 85

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark