LEGO City Zeleni dirkalni avto eigrace

LEGO City Zeleni dirkalni avto

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 4+ let
Število kock: 56

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017566726 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

LEGO City Zeleni dirkalni avto

LEGO City Zeleni dirkalni avto (60399) odpira vrata v razburljiv svet ustvarjalne igre za otroke, starosti 4 leta in več. Ta komplet je kot nalašč za male dirkače, ki bodo sodelovali v vznemirljivih dirkah in doživeli nepozabne trenutke v LEGO City.

Z eleganco pnevmatik in kulskim zadnjim spojlerjem je ta igrača LEGO dirkalni avto prava poslastica za ljubitelje hitrosti. V kompletu boste našli minifiguri fotografa in voznice dirkalnika, skupaj s pokalom za zmagovalca, ki bodo spodbujali domišljijsko pripovedovanje zgodb in razvijali ustvarjalnost.

Sestavljanje tega kul dirkalnega avta je enostavno, kar ga naredi za popolno darilo za otroke, stare 4 leta in več. Komplet vključuje LEGO začetno kocko, slikovna navodila in 3D navodila v aplikaciji LEGO Builder. S to digitalno orodje omogoča otrokom, da že med sestavljanjem povečajo prikaz, zavrtijo in si ogledajo modele z vseh strani.

LEGO City postavlja otroke v središče dogajanja z realističnimi vozili, podrobnimi zgradbami in navdihujočimi liki za brezmejno domišljijsko igro. Ta komplet je mogoče kombinirati z drugimi kompleti LEGO City (ki so na voljo ločeno), ustvarjajoč odprt svet igralnih možnosti za še večjo zabavo.

Število kock: 5656

Proizvajalec: LEGO System A/S
komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.