LEGO Classic Kocke opeke in hiše 11008

-10%

LEGO Classic Kocke opeke in hiše 11008

20,99  18,89  z vključenim DDV

Starost: 4+

Št. kosov: 270 kos

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 11008 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

LEGO Classic Kocke opeke in hiša 11008

LEGO Classic Kocke opeke in hiša 11008 je idealen za njihovo uvajanje v kreativno gradnjo. Otroci pri gradnji, igranju in preoblikovanju razvijajo pomembne spretnosti za življenje. Otroci se lahko naučijo graditi s to zabavno izbiro pisanih hiš LEGO. Fantje in deklice, stari 4 in več let, radi vzpostavijo  6 enostavnih modelov LEGO in se nato igrajo z njimi. Tam so družinska hiša, svetilnik, iglu, grad, majhna hiša in vetrnica.

Zahvaljujoč preprostim navodilom za gradbeništvo in kul funkcijam (na primer vrtečim se rezilom vetrnice) je gradnja zelo zabavna. Po tem, ko je bilo zgrajenih 6 modelov, ostane še dovolj kamnov in elementov, da lahko otroci sami zgradijo svojo sanjsko hišo. Z gradbenimi igračami LEGO Classic otroci pridobijo pomembne spretnosti, kompleti LEGO Classic vsebujejo ideje o gradnji, ki jih lahko otroci aktivno izvajajo. Zabavni modeli in preprosta navodila za gradnjo vam olajšajo začetek. Ko odkrijejo, kako zabavno je graditi lastne strukture, pridobijo veščine, potrebne za uspešno prihodnost.

Otroci zgradijo 6 barvitih hiš vseh vrst in nato postanejo ustvarjalni, da zgradijo svojo sanjsko hišo. In po tem? Po tem je vse mogoče, saj ta vsestranska igrača ponuja domiselno igralsko izkušnjo in odlično zabavo pri ustvarjanju lastnih kreativnih modelov. S tem 270-delnim kompletom je mogoče zgraditi 6 različnih hiš: družinsko vilo, svetilnik, iglu, grad, majhno hišo in vetrnico. Potem, ko otroci začnejo ustvarjati lastne modele, razvijejo vseživljenjske spretnosti. Otroci uživajo v gradnji in igranju s 6 modeli. Opeke in dele je mogoče čudovito kombinirati z drugimi igračami LEGO®.

Fantje in deklice od 4. leta starosti bodo imeli radi ta zabaven gradbeni komplet.

Ta set Lego kock so poučna igrača in odlično rojstnodnevno ali božično darilo za otroke, ki radi gradijo hiše, vetrnice, svetilnike ali igluje.

Užitek se nikoli ne konča, saj baterije niso potrebne! Domišljija otrok je dovolj za spodbujanje ustvarjalne zabave.

Igrače

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “LEGO Classic Kocke opeke in hiše 11008”

You've just added this product to the cart: