-10%
LEGO Friends Glamping na plaži 41700

LEGO Friends Glamping na plaži 41700

0 od 5

35,99  z vključenim DDV

Starost : 6+ let
Kosov : 380
Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017117379 Kategorija: Oznake: , , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO Friends Glamping na plaži 41700

LEGO Friends Glamping na plaži 41700 je primeren za otroke starejše od 6 let.

Otrokom, ki obožujejo obalo, podarite popolno darilo z igralnim kompletom LEGO Glamping na plaži. Otroci lahko poustvarijo svoj idealen dan, ko se igrajo na plaži, zvečer pa lahko spečejo marshmallows, zaprejo pokrov iz blaga in si ogledujejo udobno noč pod platnom.

Toliko načinov za igro – Ta zbirateljski igralni set igrač za glamping je opremljen z dvemi vesli, na katerih lahko liki LEGO Friends raziskujejo obalo in naravo z mladičkom Pebblem. Na suhem lahko iščejo školjke in gradijo peščene gradove, nato pa se osvežijo v zunanjem tušu in stranišču. Za ribolov je na voljo pomol, ulov pa lahko pripravita na štedilniku v šotoru, ki ga obdajajo udobni sedeži in pogradi.

Gradbeni bonus – Zaradi digitalnega vodnika je gradnja še bolj zabavna. Orodji za povečavo in obračanje, ki sta na voljo v brezplačni aplikaciji LEGO Building Instructions, fantom in dekletom med gradnjo pomagata vizualizirati njihovo zbirateljsko igračo. Prestavite otroke v mesto Heartlake City, kjer bodo ugotovili, da so najboljši trenutki preživljeni s prijatelji.

Število kock: 380

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark