-10%
LEGO Friends Hiša na kanalu 41702

LEGO Friends Hiša na kanalu 41702

0 od 5

71,99  z vključenim DDV

Starost : 7+ let
Kosov : 737
Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017117393 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO Friends Hiša na kanalu 41702

LEGO Friends Hiša na kanalu 41702 je primerna za otroke starejše od 7 let.

Razveselite otroke, ki jim je mar za njihov planet, z barko na kanalu. Radi bodo pomagali mini punčki Mii in njenim prijateljem obnoviti staro barko in pridelovati hrano za skupnost.

Domišljija odpluje – To ustvarjalno darilo za rojstni dan za otroke je polno funkcij. Na palubi je vrt z zelenjavnimi in sadnimi zaboji, jablano in prostorom za druženje, okrašenim s pravljičnimi lučkami. Otroci lahko svoje izdelke prodajajo na stojnici na ločenem pomolu. Paluba je odstranljiva, stranica pa se odklene, da se razkrije kabina s kuhinjo za peko keksov, spalnim prostorom, pečjo na drva, igralno postajo, solarnimi paneli in kopalnico.

Zabaven način gradnje – Temu kompletu je priložen digitalni vodnik za gradnjo. Na voljo je v aplikaciji LEGO Building Instructions, ki ima orodja za povečavo in obračanje, da lahko otroci samostojno ustvarijo svojo stvaritev. Dečke in deklice prenesite v LEGO Friends Heartlake City, kjer se lahko prepustijo svojim strastem pri skrbi za planet z liki, ki so jim podobni.

Število kock: 737

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark