-10%
LEGO Friends Hiša prijateljstva na drevesu 41703

LEGO Friends Hiša prijateljstva na drevesu 41703

0 od 5

76,49  z vključenim DDV

Starost : 8+ let
Kosov : 1114
Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5702017152745 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO Friends Hiša prijateljstva na drevesu 41703

LEGO Friends Hiša prijateljstva na drevesu 41703 je primerna za otroke starejše od 8 let.

Otrokom pomagajte raziskati, kaj lahko dosežejo, če delajo kot ekipa, z igračo hiša prijateljstva na drevesu. Otroci se lahko pridružijo skrbnim likom LEGO® Friends, ko izdelujejo izdelke, ki jih prodajajo in zbirajo denar za dobrodelne namene. Skozi igro bodo odkrili veselje do pomoči drugim.

10 let igrač prijateljstva – Ta komplet ima veliko zapletenih podrobnosti za neomejeno domišljijsko igro. Otroci nabirajo med iz čebelnjaka, izdelujejo ptičje krmilnice z mizarskim vitlom, vrtijo vetrno turbino, da dvignejo dvigalo, ali se igrajo na velikanskem toboganu in gugalnici. Na voljo so tudi skrite podrobnosti, ki jih je treba odkriti. Ob praznovanju 10-letnice LEGO Friends ima ta komplet QR-kodo, ki razkriva retro zaklade mesta Heartlake City, ki se skrivajo v njem.

Gradbeni bonus – Zaradi digitalnega vodnika je gradnja še dodatno zabavna. Na voljo je v aplikaciji LEGO Building Instructions in omogoča fantom in dekletom, da si med gradnjo predstavijo svojo igračo iz narave. Prestavite otroke v mesto Heartlake City, kjer bodo ugotovili, da najboljše trenutke preživijo s prijatelji.

Število kock: 1114

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark