-10%
LEGO Friends Tržnica ulične hrane 41701

LEGO Friends Tržnica ulične hrane 41701

0 od 5

44,99  z vključenim DDV

Starost : 6+ let
Kosov : 592
Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5702017117386 Kategorija: Oznake: , , , ,
Prikaži košarico

Opis

LEGO Friends Tržnica ulične hrane 41701

LEGO Friends Tržnica ulične hrane 41701 je primerna za otroke starejše od 6 let.

Otroci naj raziščejo hrano drugih kultur. Ta komplet, ki slavi trend ulične hrane in raznolikost mednarodne kuhinje, bo navdušil tako ljubitelje LEGO Friends kot tudi otroke, ki so navdušeni nad hrano, saj vsebuje tovornjak taco, bar s sokovi, stojnico za suši in ramen ter veliko dodatkov za navidezno hrano.

Domišljijska igra, ki širi obzorja – Vsak element odlikujejo ustvarjalne podrobnosti. Taco tovornjak ima vrata na tečajih za lažji dostop do igre in je poln prikupnih podrobnosti, kot sta vroča omaka in pomaka guacamole. V baru s sokovi je mešalnik, s katerim lahko minifigura LEGO Friends Emma pripravlja smoothije, otroci pa lahko piškotek nahranijo s piškoti.

Digitalna dimenzija – V trgovini z aplikacijami poiščite LEGO Building Instructions – vodnik za gradnjo po korakih, v katerem lahko otroci povečujejo, obračajo in vizualizirajo modele, tako da se lahko vsak počuti kot mojster graditelj. To darilo LEGO Friends za otroke mladim omogoča, da se igrajo resnični svet na mestu, kamor so povabljeni vsi.

Število kock: 592

Proizvajalec:

LEGO System A/S,
DK-7190 Billund,
Dänemark