Magic the Gathering Modern Horizons III paketek

Magic the Gathering Modern Horizons III paketek

10,90  z vključenim DDV

magic_logo

Primerno za 13+ let

Opis

Magic the Gathering Modern Horizons III paketek

Magic the Gathering Modern Horizons III paketek – Z novimi kartami za format Modern preoblikujte svoje najljubše deke! Modern Horizons 3 prinaša mogočno zbirko novih kart in vznemirljivih ponatisov, ki bodo takoj vplivali na enega najbolj znanih formatov Magic the Garhering. Ne glede na to ali boste igrali draft, predelovali obstoječe deke ali našli novega Commanderja so Play boostri prava izbira za Limited igro ali odpiranje le teh za zabavo!

Modern Horizons III obljublja visoko zbirateljsko vrednost zaradi redkih kart, posebnih art kart in novih verzij že obstoječih kart zato bodo zbiratelji navdušeni nad priložnostjo, da svoje zbirke obogatijo s temi edinstvenimi kartami.

Glavna tematika seta so dvo stranske karte, ki se spremenijo v planeswalkerje in dvo stranski landi. Ponovno se vrača tudi tematika Energy in brezbarvna mana, ki jo pretežno najdemo na Eldrazijih.

Ob naročilu prejmete 1 Play Booster paketek, ki vsebuje 14 kart.

Proizvajalec:  Wizards of the Coast, proizvedeno v Belgiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno v Belgiji.