Magnetni tobogan 145 kosov eigrace

Magnetni tobogan 145 kosov

45,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5904204758321 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Magnetni tobogan 145 kosov

Magnetni tobogan 145 kosov je komplet magnetnih kock bo za male konstruktorje velika zabava in izziv. Veselje in zadovoljstvo ob lastnih projektih bo krepilo malčkovo samozavest, razvijalo pa bo tudi logično mišljenje in ustvarjalnost. Mali arhitekt bo lahko zgradil grad ali progo za žogice. Ko bo končal, se bo lahko pohvalil z lastno ploskovno ali tridimenzionalno gradnjo.

Kaj je v tem zabavnega?

Za spodbujanje otrokovih čutil so vključene različne barvne oblike in teksture. Zidaki se povezujejo s pomočjo magnetov, zato lahko ustvarite tridimenzionalne konstrukcije v različnih konfiguracijah. Vse je odvisno od vaše domišljije. Elementi vam bodo omogočili gradnjo steze za kroglice ali toboganov.

Čas za zabavo!

Elementi kompleta:

– 145 elementov za gradnjo
– 10 žogic

Dimenzije elementov:

Premer žogic: 1,5 cm, 2,5 cm, 3,5 cm: 3 cm.
kvadrat: 8 cm x 8 cm
drsnik: približno 16 cm ali 8 cm
Dimenzije paketa:
48 cm x 31 cm x 10 cm

Vsi elementi, vključeni v predstavljeno igračo, so izdelani iz odobrenih materialov, varnih za otroke. Komplet ima certifikat CE, zato je idealno darilo za otroke – zlasti tiste, starejše od 3 let. Na to velja biti pozoren, saj je v embalaži veliko elementov majhnih dimenzij.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.