Majorette kovinsko vozilo Mercedes-Benz Sprinter

Majorette kovinsko vozilo Mercedes-Benz Sprinter

15,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Funkcije: luči in zvok

Opis

Majorette kovinsko vozilo Mercedes-Benz Sprinter

Majorette kovinsko vozilo Mercedes-Benz Sprinter – velika igrača z nakladalnim prostorom na tečajih, svetlobnimi in zvočnimi učinki ter prometnimi znaki, za otroke od 3. leta starosti dalje

To privlačno vozilo Mercedes-Benz Sprinter (15×5,5×7 cm) je opremljeno z vrsto zabavnih svetlobnih in zvočnih učinkov, ki jih je mogoče aktivirati z gumbom na strehi vozila. Poleg žarometov in opozorilne luči na strehi za delo v temi, boste našli tudi utripajočo puščico na zadnjem delu vozila, ki jo lahko premikate levo ali desno. Vozilu so priložene potrebne baterije (2x AAA). A kot dodatna oprema so priloženi tudi izbrani prometni znaki.

Vrhunska zasnova – To uradno licencirano vozilo Mercedes-Benz ima vrtljiva kolesa in je opremljeno z robustno vozniško kabino iz tlačno litega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo življenjsko dobo. Opremljeno je tudi z nakladalno ploščadjo na tečajih, ki jo je mogoče nagne za razkladanje gradbenih odpadkov. Pnevmatike so izdelane iz mehke gume za zaščito tal.

Velikost vozila: 15 cm

Proizvajalec: Simba, izdelano na Kitajskem


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.