Miselna igra Kocka - Tekmovalni set 3x3

Miselna igra Kocka – Tekmovalni set 3×3

29,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+ let

Opis

Miselna igra Kocka – Tekmovalni set 3×3

Miselna igra Kocka – Tekmovalni set 3×3 predstavlja klasično kocko v različici 3×3, ki je znana po svoji preprosti obliki, vendar zahtevni igralnosti. Ta set je zasnovan za tiste, ki se želijo pomeriti v hitrostnem reševanju miselne kocke ali preprosto uživati v umetnosti reševanja te ugankarske igre.

Kocka je sestavljena iz devetih kvadratnih plošč na vsaki stranici, vsaka v eni od šestih različnih barv. Cilj igre je zavrteti posamezne kocke tako, da bo vsaka stranica sestavljena iz enobarvnih kvadratov. Set vključuje tekmovalno različico 3×3 kocke, kar pomeni, da je igralec postavljen pred izziv reševanja te kocke v najkrajšem možnem času.

Tekmovalni set 3×3 kocke je znan po svoji kakovosti izdelave, gladkih vrtenjih kock ter vzdržljivosti. Kocka je primerna tako za začetnike kot za izkušene igralce, ki se želijo izboljšati v hitrostnem reševanju.

Ta tekmovalni set 3×3 kocke je odličen darilni set za ljubitelje miselnih iger, navdušence nad ugankami in tiste, ki iščejo izziv za svoje možgane. Poleg tega je reševanje miselne kocke lahko tudi sproščujoče in zabavno, kar prispeva k njeni priljubljenosti med igralci vseh starosti.

– Blagovna znamka: NexCube
– Črtna šifra: 8720077290235
– Šifra izdelka: 480012
– Šifra proizvajalca: 929023006
– Dimenzije: 18,8 × 9,6 × 27 cm
– Teža: 0,44 kg

Uvoznik v EU: Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Nepravilna uporaba lahko poškoduje vaš telefon. Telefon ni priložen. 
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.