Nicotoy plišasta koza 25 cm eigrace

Nicotoy plišasta koza 25 cm

15,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5400868018400 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Nicotoy plišasta koza 25 cm

Nicotoy plišasta koza 25 cm – Predstavljamo vam prikupno Nicotoy plišasto kozo, visoko 25 cm, ki bo hitro postala najljubša plišasta igrača vašega otroka. Ta simpatična koza je zasnovana tako, da prinaša veselje, udobje in občutek varnosti. S svojim ljubkim videzom, mehkim materialom in priročno velikostjo je popolna za crkljanje, igro in tolažbo.

Prisrčna in prijazna

Nicotoy plišasta koza je zasnovana z mislijo na otroke, ki bodo uživali v njenem ljubkem videzu. Njene mehke bele in sive dlake ter prijazen izraz na obrazu bodo osvojili srce vsakega otroka. Velikost 25 cm je popolna za male ročice, ki jo lahko brez težav držijo, objemajo in nosijo s seboj povsod.

Mehak in kakovosten material

Plišasta koza je izdelana iz visoko kakovostnega pliša, ki je prijeten na dotik in primeren za občutljivo otroško kožo. Starši lahko zaupajo v varnost in kakovost tega izdelka, saj so uporabljeni materiali varni in trajnostni. Plišasta koza je enostavna za čiščenje, kar staršem omogoča enostavno vzdrževanje higiene igrače.

Prijateljica za vse priložnosti

Nicotoy plišasta koza je primerna za otroke vseh starosti, vključno z dojenčki. Njena mehkoba in varni materiali omogočajo, da je primerna za najmlajše od 0 mesecev naprej. Ta koza bo vašega otroka spremljala pri igri, spanju, potovanju in mu nudila tolažbo v trenutkih potrebe. Njena velikost je idealna za enostavno prenašanje, tako da jo lahko otrok vedno vzame s seboj.

Podrobnosti o izdelku:

  • Višina: 25 cm
  • Barva: bela in siva
  • Material: visoko kakovosten pliš, prijeten na dotik in trajnosten
  • Primerno za starost: od 0 mesecev naprej

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.