Nicotoy plišasta mačka 28cm - več motivov

Nicotoy plišasta mačka 28cm – več motivov

17,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke od rojstva naprej.

Opis

Nicotoy plišasta mačka 28cm – več motivov

Nicotoy plišasta mačka 28cm – več motivov je mehak, prikupen in ljubek plišasti ljubljenček, ki prinaša neizmerno veselje in toplino v vsak dom. Z več motivi na voljo, ta mačka iz Nicotoy kolekcije navdušuje s svojo čarobno prisotnostjo in prijazno podobo.

Vsaka mačja figura je izdelana z izjemno pozornostjo do detajlov, kar ustvarja realističen videz in omogoča otrokom, da se še bolj poglobijo v svoje igre in domišljijske svetove. Mehka in nežna tekstura pliša zagotavlja prijetno izkušnjo dotika, medtem ko ljubek izraz na obrazu mačke prinaša občutek topline in prijateljstva.

S svojo velikostjo 28 cm je ta plišasti ljubljenček idealna velikost za objetje in crkljanje. Ne glede na izbrani motiv – ali je to klasična črna mačka, bela mačka ali morda pisana mačka z unikatnimi vzorci – vsaka mačja figura prinaša svoj edinstven čar in očarljivost.

Nicotoy plišasta mačka je popolno darilo za ljubitelje mačk in ljubitelje plišastih igrač. Je tudi odlična izbira za otroke, ki želijo imeti svojega mehkega prijatelja, s katerim se lahko igrajo, se crkljajo in skupaj raziskujejo svet domišljije.

Ob naročilu prejmete 1 plišasto mačko.

Mačke so na voljo v treh različicah. Ob naročilu lahko v opombo naročila vpišete željeno različico. V nasprotnem primeru bo izbrana naključno.

Proizvajalec: Simba, material: poliester


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.